Ballodominik98 kérdése:
Az a helyzet hogy skizofréniám van egyre jobban vagyok már már kezelt, kaphatok így jogosítványt?
Figyelt kérdés
Azt hallottam a pszichés betegek nem kaphatnak de nem biztos hogy ez igaz illetve én már lassan kezelt leszek, az az álmom hogy jogsim legyen, kaphatok így?2022. ápr. 3. 13:52
11/13 anonim válasza:
Lezárásnak csak annyit mondok: pénz, pénz, pénz. Az epilepsziás is kiperkálja a jogsira valót. A mentális betegséggel élő is. Ha balesetet okoz, az meg a temetkezési vállalatoknak nagy biznisz. Ki van ez találva, egy örök körforgás.
12/13 anonim válasza:
Szeretném azt hinni, nincs igazad :) De könnyen lehet, túl naiv vagyok. Vagy akár mindketten tévedhetünk.
13/13 anonim válasza:
Itt minden a pénzről szól hidd el nekem. Szomorú, de ez van. Az oktatás meg főleg. Csak nézz be egy egyetemre. Megbuktatnak azért, hogy utána fizesd be az IV díjat, pedig tanultál. Itt a fideszes polgármester be van jelentve tanárként az egyetemre, talán tart is egy két órát egy hónapban, de lehet sokat mondok és felveszi a fizut. De ezt egy olyan egyetemi oktató is megcsinálja, akinek ez az egyetlen munkahelye. Undorító ami ebben az országban megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!