A spuri adalék tényleg olyan jó?
Amúgy ha valóban hatásos lenne akkor nem kellene egyértelműen kamu szöveg, mint a LEGKEVESEBB 10% üzemanyag megtakarítás meg az, hogy mindenre is jó, mert tisztítcsa is a motort, keni is, és még a teljesítményt is növeli...
Most komolyan, átlag ember a világon bárhol ha 2 Forintot tud spórolni akkor már megpróbálja azt a 2 Forintot megspórolni. Mégsem tankolnak csoda szereket az autóba a sima benzinen kívül.
Kivéve a százas "racse" benzin mert attól még az 1.2 Corsa is idegesebb lesz és feleannyit fogyaszt :D
#4-es vagyok. A pérmium üzemanyag az más! (Kapom is mindjárt a lepontozást.)
Annál veszek észre változást. Nem nagy dolgokra kell gondolni. Nem lesz +20 lóerő és egy literrel kevesebb fogyasztás se. De árnyalatnyi különbség más paraméterben észrevehető. Amíg lehetett, addig csak prémiumot tankoltam. Az utóbbi 1-1,5 hónapban van érdekes módon a prémium pisztolyára kirakva egy cetli, hogy "átmeneti készlethiány".
6/
Én régen 95-ös benzint használtam igaz még talán a 10% etanolozás előtt kb 2x láttam 7 liter feletti fogyasztást de az utóbbi időben csak 100 as benzint használtam és legtöbbször 7 liter feletti fogyasztást látok.Na de majd most muszáj leszek 95-öst tankolni mert a 100-as az már túl drága lett.
Az biztos, hogy van lerakódás feloldó hatása.
Nálam elkezdte feloldani a tankban lévő lerakódásokat olyan szinten, hogy eldugult az üzemanyagszűrő háromszor egymás után :D
Gyakorlatilag menet közben lefulladt az autó.
Én is azt vettem észre hogy oldja a szutykot a tankban max ilyen hatása van.
Jobban nem megy tőle a kocsi.
Ahhoz nagyobb motorra kéne cserélnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!