100-as W-Power+Spuri adalék nem gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tulajdonomban áll már több mint egy éve Egy 2005 Honda CBR 600RR motor. Nincs vele az égadta világon semmi baj.Viszont szerettem volna kipróbálni ezt a bizonyos Spuri nevű adalékot. A Kérdésem az lenne hogy nem e lesz vele baj ha 100-as V Power mellé öntöttem hozzá ezt a Spurit. Válaszokat előre is köszönöm!#Spuri adalék #Honda CBR 600 RR #W-Power
2020. márc. 14. 15:14
1/3 anonim válasza:
Ezek mind gagyik vagy átverések . Usa arra talalta ki ha a harckocsi vagy tehergép mocija talalat miatt elfolyik az olaj tudjon par km megtenni a szervizig . A motorba a gepkönyvi ajánlást kell betartani télen hígabb nyaron sűrűbb verziókban . 10 000 km ként és kímélni . Kopott hibás motort gépmunkára gyűrűzni stb amit a szakik ajanlanwk .....
2/3 anonim válasza:
Mi a tökömért akkord azt a cibbert ilyen kórsággal etetni?
A prémium benyát még úgy ahogy megértem, de elárulom neked régen Agóéknál lemértük fépkpadon egy prémium és nem prémium üzemanyag közötti motorkaraktersztikát és nem volt különbség. Nem tudom, most mi az etalnolos korszakban a helyzet, én is egyébként a drágább üzemanyagot választom.
Hidd el, tudták anno a japánok, hogy mi kell annak a 4 hengeres legendának ami alatt dorombol ,az ilyen szarokat meg felejtsd el. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!