Szeretném kipróbálni a Spuri adalékot mert jókat hallok róla, akik használják tapasztalatok?
A legtöbb benzin eleve adalékolt (kivéve talán a nagyon budget kutak e10-esét)... prémium benzinbe meg ilyen szart adagolni pláne vicces, mikor azért fizet az ember 40-50 forinttal többet literjéért, mert adalékolt.
Többet érsz, ha normális benzint tankolsz
a spuri aznüzemanyag redszert is tisztán tartja, és az égésen is javít. Shell 100-as ba is öntöttem, és bizony halkabb, és simább lett a motor járása..a benzines hétszázra van belőve, de spurival 650-re esett..
Kétszer használtam, de sajnos nekem nem teszett hogy baromi büdös..
"a benzines hétszázra van belőve, de spurival 650-re esett.."
Tehát eltért miatta az alapjárat a normálistól, de azért rohadt jó, mi? :D
Az a véleményem hogy az égvilágon nem lesz semmiképp sem jobb tőle az autó, maximum ártasz neki (de még ezt is nehezen tudom elképzelni). Semmi, de semmi értelme sincs sem a spurinak, sem a társainak, de még a prémium üzemanyagoknak sem. Elég sok időt eltöltenek szerencsétlen tervezők azzal, hogy az ideálisra hangolják a motort az ajánlott üzemanyaghoz. Ne akarjunk okosabbak lenni náluk...
Trillió teszt van hasonlókról a neten, én még egyet nem láttam ami azt hozta ki, hogy nagyon megéri ilyesmiket a tankba lögybölni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!