Szeretném kipróbálni a Spuri adalékot mert jókat hallok róla, akik használják tapasztalatok?
Figyelt kérdés
OMV-n szoktam tankolni mindig prémium dieselt. Győrben tankolok, szóval itt még elvileg az osztrák uzemanyag van. Van e értelme az így is adalékos prémium diesel mellé Spurit használni?2020. febr. 4. 12:19
21/24 anonim válasza:
Az előttem válaszolók többsége ki sem próbálta a spurit és biztos benne hogy semmi hatása nincs.Nekik gratulálok!Én mint spuri használó viszont meg vagyok győződve a spuri hatékonyságáról!Van egy 14 éves autóm ami szinte soha nem fogyasztott prémium minőségű benzint és kíváncsiságból kipróbáltam ezt a benzin adalékot és most úgy működik tőle az motor ahogyan kell!Halkabb,egyenletesebb,simább a járása és dinamikusabban gyorsul!Első sprival adalékolt egész tank kijáratás alkalmával csörgő hangot hallatott a motor,valószínűleg a kormot elkezdte leoldani és azért.A második tankolás után már teljesen elcsendesedett!De ne higgy nekem,mert én tapasztalatból mondom hogy a spuri talán a legjobb üzemanyag adalék!Higgy inkább azoknak akik kipróbálás nélkül azt mondják hogy semmit sem ér!Meg még azoknak is higgy akik azt sem veszik észre vezetés közben autón hogy kiesett az egyik kerék vagy félig be van húzva a kézifék!
22/24 A kérdező kommentje:
Az ilyen "én erről hallottam jót, arról hallottam jót" értelmi sérültek légyszi kíméljenek pls
2020. febr. 9. 01:22
23/24 anonim válasza:
Jaja, mert aki spurit használ, annak soha nem eshet ki a kerék, és nem maradhat behúzva a kézifék sem. Talán még az ékszíj szakadás ellen is jó az adalék meg az izzók is örökéletűek lesznek tőle.
Drága jó búzakenyér........... :)
24/24 anonim válasza:
Miről beszélsz itt fölöttem te drága búzakenyér!??? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!