Lehet-e fellebbezni, ha ezt a rendszámot adják ki részünkre?
Láttam a 13. kerületben egy olyan rendszámot, hogy HOM-0xx az xx helyén két szám van. Kicsit messzebbről úgy nézett ki, hogy HOMO.
Nem vagyok annyira homofób, de ez azért túlzás.
Ha új autót veszel, akkor valóban próbálhatsz másik rendszámra várni, vagy átmenni egy másik okmányirodába, ahol egy-két betűvel arrébb levő rendszámok vannak.
Használt autónál megteheted, hogy meghajlítod mindkét rendszámot és megrongálódás miatt új rendszámot és forgalmit kérsz.
Kb. 12 + 6 ezer. Olcsóbb, mint az egyedi.
Egyik ismerős csajnak GAY rendszáma volt, F Astra-n, ő mondjuk viccesen fogta fel, úgy hívta a kocsit, hogy "a kis buuzi" :D
Lehet ígyis, úgyis felfogni, de tényleg egy bizonyos kor felett ilyeneken nem akad fenn az ember.
Egyszer honosítottam egy kocsit, ott a kormányablak adta a kezembe a rendszámot, gondolom ott levett egyet a polcról, bizonyára ha akartam volna hozott volna egy másikat! Az pl egy PNF rendszám volt, és az akkori exem kocsija volt, ő meg egyből a P1na Fax-t látta ebből a betűkombóból! :)
Szeretek amúgy én is asszociálni valamire a betűkből...
Az én rendszámom pl SXG amit én Sexy Girl-nek neveztem el ráadásul az ezt követő számsor is passzol hozzá, amit érthető okokból most nem írok le...
Úgyhogy én kifejezetten murisnak tartom a rendszámom! A kocsi meg mindig is olyan mint egy nő, figyelni kell rá és időnként hisztizik! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!