Lehet-e fellebbezni, ha ezt a rendszámot adják ki részünkre?
Láttam a 13. kerületben egy olyan rendszámot, hogy HOM-0xx az xx helyén két szám van. Kicsit messzebbről úgy nézett ki, hogy HOMO.
Nem vagyok annyira homofób, de ez azért túlzás.
Mivel az autó életkorára utal a rendszám, legegyszerűbb annál idősebb vagy fiatalabb autót vennie annak, akit zavar.
De nem mindenkit zavar. Honnét tudod, hogy nem eleve egy meleg emberé?
Még valami eszembe jutott.
Nem mindenki asszociál ezekre. Pl. egy cég nevének eldöntése a tulajdonosok joga, és azt találnak ki, amit akarnak. Ha ott van hasonló "áthallás", akkor nyilván nekik ez eszükbe sem jutott. Tehát ott még az sincsen, hogy ezt kapta, nem tud mit csinálni.
Nos, én hallottam egy Ho-Mi Bt. nevű cégről. Fogalmam sincs, hogy esetleg a tulajdonosok nevéből képezték-e (pl. Horváth és Mihályi). Valami élelmiszeripari (gyártó vagy kereskedelmi) cégről van szó. Ismerősöm rendszeresen emlegette a cég nevét, mert kapcsolatban volt vele a saját vállalkozása. Mindig halál komolyan mondta ki a cég nevét, szóval ő biztos nem gondolt arra, amire én.
ki akarna ilyen kis semmisegert pattogni? autot felnott emberek szoktak vezetni, ez a vicc meg kb altalamos iskola 3. osztaly szintu
"Nem vagyok annyira homofób"
tehat az vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!