Az új autókat könnyen vezetem nyilván a szervó jobb meg hamarabb emel ki a kuplung(?). Van egy öreg autóm benzines, egy ideje már mászkálok vele de az elindulásom egyszerűen botrányos. Nem tudom megszokni, alig birok elindulni. Mit tehetnék hogy dinamikus legyen az elindulásom is meg a vezetésem? Mit csinálhatok rosszul?
Csak annyit akartam, hogy ez egy 🌳szság....nyilván..🤦♂️
2022. márc. 28. 18:51
12/25 anonim válasza:
#3 Nekem a 32 éves kocsimban is van alapjárati motor.🤷♂️
2022. márc. 28. 18:56
13/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom amúgy nő létemre miért kellene ennyire értenem az autókhoz, vezetni dízelen tanultam, máskülönben meg mindenki tudja, hogy oktatáson normálisan vezetni nem tanítanak, nemhogy a mechanikáját az autóknak, csak a lehúzás megy. Igen tudatlan vagyok, igen nekem nehezebben megy de nem én vagyok az egyetlen és senki nem úgy születik hogy profi:))))
2022. márc. 28. 19:22
14/25 anonim válasza:
Aha, de azt még mindig nem mondtad el hogy milyen kocsiról van szó.🤷♂️
2022. márc. 28. 19:27
15/25 anonim válasza:
#12 nekem is, meg hidraulikus kuplung is. :D
Szerencsére a gázpedál az bowdenes :D :D
2022. márc. 28. 19:42
16/25 anonim válasza:
#13 miaz hogy miért kellene ennyire értened hozzá?
Te felülnél a repülőre ha a pilóta közölné indulás előtt hogy "te én ehhez a géphez nem értek, csak nyomkodom a gombot amire azt mondták hogy nyomkodjam, de hogy mit jelent..."
Az a baj a világgal hogy emberek olyan eszközöket kezelhetnek amiknek a működéséről lövésük nincs.
2022. márc. 28. 19:43
17/25 anonim válasza:
#15 Ja, hidraulikus kuplung is van. Meg gyári tempomat, klíma, szervókormány😁
2022. márc. 28. 19:44
18/25 anonim válasza:
#16-nak igaza van, és amúgy az a vicc, hogy ezek régi, faék egyszerű technikák. A mai világban megnézel 2 YouTube videót arról ami nem tiszta, oszt utánna akár még meg is javítod ha valami baja van.
2022. márc. 28. 19:48
19/25 krwkco válasza:
#kérdező 16
"oktatáson normálisan vezetni nem tanítanak"
Olvasd el a linkelt hozzászólást, amiről a 3-asban írtam. És próbáld ki. Az ottani kérdezőnek bevált.
2022. márc. 28. 20:56
20/25 anonim válasza:
#18 és amúgy igen!!
Cseréltem már youtube videó alapján touchscreent telefonon, és jó lett. :D :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!