Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hideben pöcc-röff, de meleg...

Hideben pöcc-röff, de meleg motorral már kicsit nehezebben?

Figyelt kérdés
Mazda 6 GG 1.8 benzin. Hideg motorral kb azonnal indul, de viszont ha üzemi hőfokon van akkor egy kicsit nehezebben(kb +1mp). Elvileg normális, csak kíváncsi lennék, hogy mi okozza ezt.

#önindító #Mazda #motor indulás #mazda 6 gg 1.8 benzin
2022. márc. 17. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Érdemben nem fogok tudni segíteni neked, mert nagyon régen hallottam egy szerelő ismerőstől miért lehet ez viszont nem emlékszem pontosan, de hülyeséget meg nem akarok mondani. Annyira biztosan emlékszem, hogy akik motorvezérlő programozással foglalkoznak kb. 2 perces művelettel meg tudják szüntetni a hibát, ahogy a dízel autóknál is a hidegindításos tekerést.
2022. márc. 17. 22:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen gondom. Reggel vagy hosszabb állás után azonnal indult, viszont ha megálltam valahol 5-10-30 percre, utána nagyon nyögvenyelősen indult be. Az önindítót kellett megpiszkálni, de nem tudom pontosan mit csináltak vele.
2022. márc. 18. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!