Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet az oka ha meleg...

Mi lehet az oka ha meleg időben nehezebben indul az autó?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy télen bármilyen helyzetben pöccre indult az autó most hogy egyre jobban melegszik az idő egyre tovább kell indítózni és ez kb úgy lesz egyre rosszabb ahogy melegszik az idő

biztos vagyok benne hogy össze függ a kinti hőmérséklettel mert pl ha korán reggel kell induljak 0-4 fokban akkor még mindig pöcc, ha mondjuk délután 20fokban akkor meg kell neki jó pár másodperc

2020. ápr. 20. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen autó? Adagolós dízel?
2020. ápr. 20. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Autótípus nélkül, hogy lehet ilyen kérdést feltenni? :D
2020. ápr. 20. 19:39
 3/7 A kérdező kommentje:
corolla 1.4 benzin
2020. ápr. 20. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha már beindult, egyből jár minden henger, vagy kell pár másodperc, amíg kisimul a darabos járása?

Computer nem jelez/tárol hibát?

Fogyasztás nem nőtt, gázreakció nem romlott az utóbbi időben? Nem melegszik jobban a motor, mint korábbab (nem jár többet a ventilátor)?

Mennyi idős, mennyit futott autó?

2020. ápr. 20. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt hasonló. Akkor az egyik gyújtótrafóm ment tönkre. Azt gondolom ez volt az előjele. Kb egy hónapra rá

Meg mikor leállítottam dadogott a motor meg le le állt egy henger.

2020. ápr. 20. 22:42
 6/7 A kérdező kommentje:

15 éves 180e km hibakód nincs amikor beröffen akkor kicsit dadogósabb mintha tényleg egymás után indulnának a hengerek de utánna stabil

Gyorsulni gyorsul rendesen nem dadog nem rángat konkrétan semmi baja ezen kívül gyújtó gyertyákat cseréltettem 3 hete pont e végett

2020. ápr. 21. 11:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Talán a venti többet jár de ezt a melegedő idő miatt,gondolom
2020. ápr. 21. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!