Érdemes lessz cserélni ?
Figyelt kérdés
Sziasztok !
Voltam hétfőn a szervízben mert időnként de álltalában amióta bejott a hatosági áras benzin a sima 95-nél kivillant a check engine , viszont ha 100-ast tankoltam azonnal eltünt !
Most voltam két szonda cserén plussz egy szoftver frissítés mert P0420volt a hiba megnézte a szaki a katit is és azt mondta bem 100-as de jó értékeket ad a szondákkal !!
2022. márc. 23. 20:13
1/2 anonim válasza:
Mi a kérdés?
Ha szonda cserékkel megfelelő értékeket ad, akkor megúsztad egyelőre a katalizátor cserét.
Az üzemanyag oktánszáma nem számottevő ebben a sztoriban.
2/2 anonim válasza:
a 100-as benzin égése az első szondának megfelelő gázt ad, így az jónak minősíti az égést. Tankolj ezentúl 100-ast, ott ahol ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!