Téli gumit már lecseréltétek? Mindig szoktál centírozást is kérni?
Nem cseréltem még le. Egyszer március végén csúsztam árokba lefagyott út miatt, szóval tudom, hogy jobb várni vele.
Centrírozást nem szoktam kérni, mert otthon cserélem és csak ezért nem viszem gumishoz amíg nem észlelek problémát.
#7 Nem kell odab@szni a kereket minden kátyúba és meg van oldva. Amúgy meg nem peres gumin kell közlekedni és kész, a ballonosabb sokat felfog a hibákból.
Ja, de hát az nem menő.
Most cseréltem gumit a nyári és téli felnijeimen, mind a két szett frissen lett centrírozva, így most egy pár évig biztos nem kell. Legközelebb majd szerintem gumicserekor fogom, vagy ha esetleg elkezdene rázni, de olyan még sosem volt.
Ez a 10 ezer kilométeres dolog egy baromság.
Azonban ha te csak a gumit cserélteted mindig, akkor végülis kérheted, baja nem lesz tőle.
Még nem cseréltem de már nagyon kéne
centirózni nem szoktam
Nem, az egyiken már annyira xar, hogy marad nyárra. A másikon fasza a téligumi, de nemrég vettem és nincs hozzá nyári szettem.🤷♂️
Ugyanitt, valaki tud olcsón 145/70 R12-es nyárigumit?
Ja nem, csak hallottam ahogy a kerekeket ledönti, ahogy megindul a kerékcsavar nyekergősen a keresztkulcstól meg ilyenek :D
Nincs légkulcsa, az nekem van, használom is bőszen, isten ajándéka; mikor egy berohadt csavart kell kicsavarni vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!