Téli gumit már lecseréltétek? Mindig szoktál centírozást is kérni?
Még nem. Éjjel, reggel még 0 fok körül van.
Igen, mindig megcsinálják.
Még nem cseréltem, hétvégén tervezem.
Otthon cserélgetem, felnin van minden. 2 éve volt centrírozva, idén még nem fogom.
Ha a gumit cserélik a felnin akkor ki is egyensúlyozzák.
De ha komplett kereket kell cserélni akkor nincs szükség egyensúlyozásra.
Még nem. Tegnap reggel még fagyott.
"Centírozást" még soha nem csináltattam. Centríroztatni akkor szoktam, ha ráz a kerék vagy új gumit veszek. Külön nem szoktam emiatt gumishoz menni.
Most cserélnék normál esetben, de februárban nyárira szerelve vettem autót és már nem tettem fel 1 hónapra a télit.
Magamnak kicentírozom mindig és nálunk a cserélnél automatikusan centírozunk is. Sokaktól hallottam már, hogy "magától nem kerül bele ütés", mégis 10-ből 9 szettnél szükséges és talán 1 az, amelyik kijön 0, vagy max 5g körül, azaz megfelelő. Szóval kérjél azt is.
7. Álmodj már nagyobb baromságot ha lehet.
Honnan veszed azt a 10ezer km-t???
#7: 10e km nagyon kevés.
Az lehet hogy egy plázapadlóra való alu malomkerék eldeformálódik, de egy normál magasságú oldalfal esetén semmi baja nem lesz a felninek. A futómű előbb hullik szét 2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!