Miért ennyire piszok drága az autómosás németországban?
Figyelt kérdés
7-8, máshol 11 euró... miért nincs olyan mint magyarországon, hogy 100ft kb 30 másodperc kézi mosóval? Nem vagyok hajlandó 11 eurót kiadni mosásért2022. márc. 22. 15:49
11/12 A kérdező kommentje:
Ha kézi mosóval mosod annyiért, akkor elég drágán mosod
2022. márc. 26. 14:25
12/12 Koaxk Ábel válasza:
Igen kézivel mosom ennyiért, és igen nevezhetjük drágának, de ennyiből lehet korrektül végigmenni a 6-7 programon, és valóban ennyiből lesz vállalható eredmény!
Én azt nem értem aki 300-ból le tudja mosni....
Ez még mindig elfogadhatóbb a klasszikus kézi mosóktól ahol emberek takarítják le a kocsid amíg te kávézol.
Ott évekkel ezelőtt voltam utoljára, akkor egy 3-as BMW-m volt, na annak a külső belső takarításáért fizettem vagy 7 ezer forintot!
Akkor sokaltam be..., mert az a lehúzás netovábbja, mikor a felni tisztítás, kerekenként valami 400 forint, hogy áttörlik kb pluszba 1 rongyal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!