Tegnap tankolas utan rangat az auto mi lehet a baj?
Tegnap tankoltam 30L a mobil petrolnal es azota folyamat rangat az auto intenziven 80nal kb meg 50nel is.
G astra x14xe 1999.
Eddig semmi baj nem volt tankolas utan folyamat es ma ratankoltam a mol-nal hatha jobb lessz tele tettem az autot es ugyanaz. Vizes lehet a benzin ??
Kérdező, kár beléd az idő!
Te tudsz mindent IS.
És cserélsz mindent IS mielőtt megmutatod valakinek, aki ismer olyat, aki már látott fényképen autót.
Sok sikert! (?)
HIVATALOSAN tudjátok, hogy mennyit kellene várni miután a tartálykocsi feltöltötte a kúti tartályokat? És miért?
A benzin mindig vizes, nem lehet a fizikát megmásítani. Több ezer liter üzemanyagnál nagy a víztartalom a kicsapódó pára miatt. Amikor az átszivattyúzás megtörténik, elegyedik a víz a benzinnel, amit ha egyből beletankolnak az autóba, az bizony az üzemanyagtartályban fog "lecsapódni". És ekkor kezd el rángatni.
Aki ezt vitatja, fáradjon el BÁRMELYIK benzinkútra és kérdezze meg. Ne a gyakorlatot, hanem azt ami le van írva.
Apám 37 évig hordta az üzemanyagot, az esti vacsoránál ritkán nem került szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!