Lacika6505 kérdése:
Tegnap tankolas utan rangat az auto mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Tegnap tankoltam 30L a mobil petrolnal es azota folyamat rangat az auto intenziven 80nal kb meg 50nel is.
G astra x14xe 1999.
Eddig semmi baj nem volt tankolas utan folyamat es ma ratankoltam a mol-nal hatha jobb lessz tele tettem az autot es ugyanaz. Vizes lehet a benzin ??
2022. márc. 19. 19:03
11/35 anonim válasza:
Csak 50-nél meg 80-nal rángat, vagy egyfolytában?
12/35 A kérdező kommentje:
11/11 ez igazabol valtozo,erre lettem figyelmes,hogy ez szinte mindig amikor elengedem a gazpedalt akkor,ha nyomom akkor megy mint a meszes es altalaban magas fordulaton hasznalom,de ha elengedem a gazpedalt idoszakosan rangat es intenziv nem ez az "epp hogy " hanem erezni rendessen.
2022. márc. 19. 19:42
13/35 anonim válasza:
hba elengeded a gazpedalt akkor nincs befecskendezes akkor fura ha rángat.
14/35 A kérdező kommentje:
Igen es nem tudom miert,amikor benyomom a.kuplungot akkor is abba marad a rangatas
2022. márc. 19. 19:48
15/35 anonim válasza:
#14 Persze mivel ha benyomod akkor megszűnik a meghajtás. Amúgy ha az üzemanyagtól rángatna akkor egyhuzamban míg jár a motor.
16/35 A kérdező kommentje:
Akkor lehet gyertya,mert a gyertyak korul eleg szutykos,hetfon kicserelem aztan meglatjuk
2022. márc. 19. 19:50
17/35 anonim válasza:
Lehet hogy a más üzemanyag rossz helyre mosta a szutykot, vagy egyik megadta magát.
18/35 anonim válasza:
Napi troll kérdés letudva.
"elotte cserelek gyertyat aztan meglatjuk"
"Lehet egr,vagy folytoszelep,map szenzor,szivattyu,lambdaszonda!"
Olyan nincs, hogy ezekre nem dob hibakódot.
Bár az még érdekelne, hogy a "szivattyu" alatt mit értesz.
19/35 A kérdező kommentje:
18/18 neked semmit,ne ragodj ezen.tedd el magad mert keső van :)
2022. márc. 19. 19:53
20/35 anonim válasza:
en azert elakadtam hogy akkor rángat az auto amikor nem nyomja a gázt, és amikor nyomja a gázt akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!