AKerZso kérdése:
Az autós oktatókat érinti valamilyen formában az üzemanyaghiány? Lesz belőle probléma?
Figyelt kérdés
Probléma alatt arra gondolok, hogy több oktatónak is vissza kell-e majd mondani a tanulóit? Ahogy ma (2022. 03. 11.) olvastam reggel ismét három benzinkúton elfogyott a dízel, köztük saját városomban. Illetve egy kis benzinkút bezárt átmemeti időre, ameddig a helyzet nem változik, nem próbálnak meg ellene tenni (akik felelősek).2022. márc. 11. 11:44
1/12 anonim válasza:
Nyilván ők is ugyanúgy állnak sorba érte, mint a többi autós. Tehát nem ilyen kivételezettek, mint mondjuk a mentők, tűzoltók vagy tömegközlekedési vállalatok.
De szerintem mire jövő héten elkezdünk dolgozni (szerdán), addigra rendeződni fog a helyzet.
2/12 anonim válasza:
Hát, amelyik autósiskolánál csináltam az A, B és C kategóriát, ott tuti nem lesz gond. Az egy kútnál protekciójuk van.... Csak és kizárólag ott tankolnak, mert az iskola vezetőjének nagy haverja a kút tulajaldonosa.🤷♂️
3/12 anonim válasza:
Sok az idióta pánikbeteg akik most tankolnak. Nincs hiány, pontosabban most van, miattuk. Adj ennek pár napot, addigra mindenki betankolt és visszáll a rend.
5/12 A kérdező kommentje:
4-es hozzászóló: Nincs, csak éppen drágábban veszik, mint amennyiért adják. Plusz egyéb adók, ÁFA, stb.
2022. márc. 11. 13:15
6/12 anonim válasza:
Szarban lennél ha egy guriga klotyópapír hatóságilag szabályozott maximális ára 1 forint lenne? Ki adna neked annyiért?
7/12 anonim válasza:
Nincs semmilyen hiány, csak hülye vásárlók
8/12 anonim válasza:
5 ettől meg nincs hiány, majd orosz hitelből karteriti az állam a Mol-t utólag, te azon ne aggódjal mennyit bukik rajta a nagy ker. A végén igyis úgyis az adófizetők fizetik ki, majd amikor törleszteni kell az orosz hitelt legkésőbb…
9/12 anonim válasza:
3
"Sok az idióta pánikbeteg akik most tankolnak."
Sok a krumplizabáló bérthrollnok!
Átalg ember vagyok. Lakásban élek. Autóm az utcán, hova a faxba tankolnék? Fürdőkádba? Ma thankoltam mivel kigyulladt a jelző. Pofátlan módon teli vettem, pedig a hétvégére lehet 20 liter is elég lenne. Vazze! mit fizetnek neked ezért a xarakodásért? Jól megfizetite beállok. 3 éve nem volt a cégnél béremelés közben nem sokminden lett olcsóbb.
10/12 anonim válasza:
9 bazmeg nem te vagy a probléma te is tudod, más is tudja, mit vergődsz, minek veszed magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!