Két autó között vacillálok, ti melyiket vennétek meg? Ford Mondeo 2.0 tdci trend turnier powershift dízel 2016os 170 000 km van benne vagy Mazda_6_sport_2.0i_emotion 2013as benzines 185 ezer kmmel.
Keresnék egy harmadikat.
Azt sejtem van két konkrét autó, amit megpróbáltak rádsózni és beleszerelemesdtél, így nem jó vásárolni.
A kettő közül látatlanban a Mazda egyébként, de egy hozzáértőnek nem ártana megnézni mindkettőt
Ramsozni senki nem akarja, a használtautón néztem ki őket. Van 4-4,5 milliom autóra, kombiban gondolkozom, és hosszas mérlegelés után ez a két autómárka maradt (insigniaval indult a történet, aztán skoda octavia, innen jutottunk el ide).
A Mondeobol sokat látok az utcán és nagyon szépek, ahogy amúgy a mazdak is.
Természetesen vásárlás előtt átnézetem egy szervizbe, alap.
Mazda6 és Mondeo vetélytársa inkább a Passat vagy Superb lenne, nem az Octavia.
Azokat is megnézném, mert nagyon jó autók.
Mazda eséllyel rohad.
170.000 km (+tekerés) futott tdci rohadtul zsebbenyúlós lesz, porlasztó, szivattyú, kettőstömegű, szelepkokszosodás, ezek kb a fasorban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!