Benzines vagy dízeles autót érdemesebb venni napi használatra?
Figyelt kérdés
Napi munkába járáshoz (összesen 40km oda-vissza) egy benzines vagy egy dízeles érné meg jobban?2022. márc. 16. 19:24
1/11 anonim válasza:
Nem szeretem a dízelt, leginkább a hangja miatt (gondolom sokan vannak így) inkább nem írok hülyeségeket...de nekem problémásabbnak is tűnik egy dízel autó.
2/11 anonim válasza:
Hát ha havi 20 munkanappal számolunk (ami amúgy nincs, mert van szabadságod is), akkor ez évente kb. 9600 km-es futás. Most ehhez még hozzájön az, ami nem munka célú, de ez így szerintem kb. 15 ezer lesz egy évben. Erre nem érdemes dízelt venni szerintem.
A 20 km-es utadon a munkába, kb. át sem melegedne rendesen a motor.
3/11 anonim válasza:
Erre egy elektromos lenne a legtuttibb.
4/11 anonim válasza:
Ahogy 3-as írja. Ennyit bármelyik villanyautó fut neked gond nélkül.
5/11 anonim válasza:
Ha megengedhetsz magadnak egy elektromost, akkor azt. Ha nem, akkor dízel. Évek óta hasonlóan használok dízeleket, semmi bajuk
9/11 anonim válasza:
Ehhez még nem kell dízel. Egy villanyos/hibrid jó választás ha az nem elérhető akkor egy benzinest.
Főleg az újabb dízelek nem bírnák ezt a 20km ingát főleg h mire odaérsz be sem melegedne rendesen.
10/11 anonim válasza:
Diesel is jó, de a benzines még jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!