Autóvásárlás előtt állunk két típusról szeretnénk véleményt kérni. 1. Toyota Corolla verso 2. Ford c-max Mindenképp benzinest szeretnénk,2003 évjárattól. C-maxnál az 1.6 javasolták. Javában városi használatra melyiket érdemesebb választani?
Figyelt kérdés
2018. jan. 17. 22:20
1/4 anonim válasza:
Egyik se volt még nekem, így konkrét véleményt nem tudok, de én a fordot venném. De olvass teszteket mind a kettőről az tud segíteni a választásban. Totalvar használttesz vagy bármi
2/4 anonim válasza:
Corolla Verso, nem kerdes. Nagyon figyelj oda az evjaratra es a motorra (meg az eloeletre), a 2001-2002 koruliek hajlamosak az olajfogyasztasra es nagyon nehez megtalalni hol, a kesobbiek ellenben sokkal jobbak.
1.8 alatti motorral nem erdemes kezdeni, mert nagy a bode. Varosba ellenben csak akkor vegyel ilyen karosszerias autot, ha direkt nagy rakterre es/vagy sok ulesre van szukseged, mert eleg nagy, es a sulya miatt sokat is fogyaszt. Orszaguton plane, nagy legellenallas, sok-sok benzin...
3/4 anonim válasza:
Én a Versot venném, 1.8 VVT szívóbenzinnel. Hiába nagyobb a köbcenti, de takarékosabb, mert könnyebben mozgatja a kasznit, és az egész kocsi úgy, ahogy van, egy elnyűhetetlen, tartós technika. Ha pedig úgy adódik, hogy vidékre, nyaralni, stb kell vele menni, nem fog zavarba esni pár száz kilométer autópályázástól sem.
4/4 anonim válasza:
"Orszaguton plane, nagy legellenallas, sok-sok benzin..."
Ford Galaxy 2.0 szívóbenzines van, országúton 7L (vagy az alatti) fogyasztással.
Nem kell 140-nel dargálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!