Melyiket érdemesebb megvenni nem konkrétan napi használatra de ugy hétvégi autónak?
De ugy komolyan hétvéginek hogy akkor mennék is 70-80-100km-ert vagy többet is hétvégén
Trabant 1.1
Lada 1200
Olyan nincs, hogy "érdemes".
Gondolom az első autós kérdést is te tetted fel az imént, oda én válaszoltam másodikként.
Az van, hogy a veteránozás szívás. Ezt mindenki így gondolja, aki már veteránozott. A szociautó pedig erre rátesz még egy lapáttal, mert a szociautó mind tudjuk, hogy hiába szeretjük és nosztalgiázunk vele sokan - nem jó. Szükségautók voltak egy olyan korszakban, amikor nekünk csak ez volt, és kész.
Ennyi idős szociautónál már teljesen mindegy, melyiket veszed. Mindegyikkel sok munka lesz, az alkatrész mindegyikhez viszonylag olcsó, hasonló problémákkal küszködik mind. Amelyik neked tetszik, azt kell megvenni, egy 1200-as Lada azért "komolyabb" autó a Trabantnál, már amennyire szociautót lehet komolynak nevezni.
A veteránozás nem éri meg. Nem érdemes. Nem racionális. Nem ajánlható.
Ezt szerelemből kell csinálni, ez egy hobbi, neked kell tudnod, hogy mit szeretnél a hobbi tárgyának megvenni.
Hasznosabb lenne egy jó bringa.
Több mozgás, kevesebb pénzkidobás, nyugodtabb élet......
Ahogy már előttem is leírták, ennek az elképzelésnek nincs reális alapja, nincs jövőképe.
Először is az 1,1 -es trabant még hobbiautónak sem nevezhető. Csak egy gagyi kelt/nyugat-német turmix. Felejtős.
A kereklámpás már a veterán kategória, és ez az árban is megmutatkozik.
Eredeti alkatrészt már alig kapsz, esetleg hazai utángyártottat, vagy torinóit aranyáron.
Emellett kell egy olyan szerelő, aki ért hozzá, mert ezek a mai chiptuningban gondolkodó, laptoppal "szerelő" srácoknak gondot okoz egy ezerkettes.
Ez pedig szintén sok pénz.
Hát, ezek után válassz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!