Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Laptop vagy ipad? Mert igazábó...

Laptop vagy ipad? Mert igazából a laptop a játékok miatt venném, de úgyse játszanék velük sokat. 200000 ft körül/alatt tudok csak venni és akörüli laptopok nem a legjobbak. Irodai használatra kellene és filmeket is néznék rajta. Melyiket érdemesebb?

Figyelt kérdés
Ha ipad akkor melyik? Fontos lenne hogy gyors legyen, jó kijelző, fusson rajta pár játék, rajzolni tudjak rajta, és persze akkor támogassa az apple pencilt. Melyik ipadet lenne érdemes megvenni, ha egyáltalán érdemes?
2020. aug. 13. 16:48
 1/7 A kérdező kommentje:
A nagy kijelző is fontos lenne, az kimaradt
2020. aug. 13. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az IPad a legalapabb sima IPad korrekt áron van, Applehez képest. A legújabb IPad Air is jó vétel szerintem, de Pencillel asszem 200k felett van picivel.
2020. aug. 13. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Rajzolni tökéletes egyébként az IPad. Haverom profi rajzokat szokott rajta összedobni. A laptop legfeljebb akkor lehet jobb választás, ha LoLozol vagy bármi más PC exklúzív alacsonyabb gépigényű játékkal nyomod. 200k-s laptop nem elég játékra, sajnos.
2020. aug. 13. 17:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tervezek lolozni, a pencilt meg majd csak később szeretném hozzá megvenni. Akkor ezerszer jobb mondjuk az ipad air 3 2019 mint egy olcsobb laptop?
2020. aug. 13. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Alapvetően jobb, ha a Windows rendszert nem fogod hiányolni. Az IPadak nagyon erős cuccok, erősebbek, mint sok laptop.
2020. aug. 13. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Az új iPad Pro kivételével jó az iPad. Azzal is csak a törékenysége baj.
2020. aug. 13. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Én laptopot mondanék, mert az nem korlátozott mint az iPad. Nekem nem játék miatt van iPad hanem, mert kisebb mint a laptop és így könnyebb hordani. Vagyis tabletként szolgál ami a célja. Ha játék fan vagy akkor jobb játékokat tehetsz laptopra mint amit az AppStore-ból tudsz leszedni. Ha megfelel a tabletes játékok akkor válaszd az iPad-et, de ha igényt tartasz a jobb játékokra és nem zavar a laptop mérete akkor a laptop egy igazi számítógép is lesz számodra.
2020. aug. 19. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!