Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Auchan benzinkutaknál tapaszta...

Auchan benzinkutaknál tapasztaltatok mennyiség korlátozást?

Figyelt kérdés

Tankoltam volna ma gázolajat az autómba, de a helyi 3 kútból kettőnél nem volt dízel a harmadik kútnál (Avia) pedig nevetséges 10 literrel tudtak volna szolgálni és álltak is ott vagy 8-an.

Fel is húztam magam, most komolyan mitől fogyna ennyivel több gázolaj, mint egyébként? Ok felment a kőolaj ára, mindenki teletankolt. Még az is, aki kéthavonta tenné... ÉS?

Amikor nyáron mindenki nyaral nem fogy annyi? Vagy akkor viheti nyugodtan az ember a kútra a pénzét talicskával, de most hogy mindenki teli tankokkal jár, hogy baj esetén a kontinenst el tudja hagyni máris kifogy?

Sok ember a pisztolyt is szalvétával fogja meg, szerintetek ezek az emberek hirtelen otthon raktároznának? Mégis miben és mennyit? :D

2022. márc. 14. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

Haver és faterja most voltak tankolni tegnap.

1000 litert tankoltak

Vidéken.

Kép is van.

Nem tudom mi ez az üzemanyag hiány para.

Ők nem parából vették, szimplán a traktor ennyit eszik évente

2022. márc. 14. 22:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Na ez jó hír, szerdán megnézem itt az agglomerációban működik-e.
2022. márc. 14. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Az Auchannak a MOL a beszállítója, amennyiben igaza van Hernádi úrnak maximum kisebb fennakadások lehetnek de többnyire lesz kiszolgálás.
2022. márc. 14. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#1 Az szerencse. Nálunk bajban vannak a földművesek, mert a közelben lévő 2 kútból egy bezárt a másik meg nem kap üzemanyagot.
2022. márc. 14. 22:45
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
várj még pár napot és minden pánik vásárló teletankolja a verdát, utána helyreáll a rend
2022. márc. 14. 23:46
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Törvénybe lehet foglalni hogy 10 forint egy guriga wc papír. Lesz utána a boltokban?
2022. márc. 15. 03:36
 7/9 anonim ***** válasza:
A szolnokinál tankoltam tegnap, ott nem volt korlátozás.
2022. márc. 15. 03:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Szombaton voltunk Dunakeszin, ott max 70 liter volt kiírva.
2022. márc. 16. 10:11
 9/9 anonim ***** válasza:
#6: lesz, ha ugyanúgy van rá törvényi keret, mint benzinnél, ami kötelezi a kutakat a működésre. Ha nem tudnak, MOL átveszi.
2022. márc. 16. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!