Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit cseréltessek az autón?

Mit cseréltessek az autón?

Figyelt kérdés

Vw golf 5. 400+ ezer km. Hibáról nem tudok. Szépen indul, nem recseg, ropog. Karban volt tartva, a km a pálya miatt ennyi, mert hosszú távra volt használva.

De mivel rengeteg a km. Szeretnék kicsit költeni rá.

Milyen alkatrészeket érdemes cserélni? 2-300e ftot szánnék rá.

2022. márc. 17. 17:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Na hát ez már meghaladja a tudásom. Nem tudom mi micsoda a motorban. Elviszem mindenképp egy átvizsgálásra.
2022. márc. 17. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:

4#-es vagyok

Nem értem a lepontozást de szerintem nem mondtam rosszat azzal hogy ha nem ért hozzá, vigye el egy jó helyre átnézetni, és direkt kiemeltem azt hogy egy " jó hírű és megbízható helyre"

Mert haverom már járt úgy hogy elvitte az autóját és rámondtak fűt fát, és kapott 300 ezres ajánlatot egy 2005 évjáratú kb 600 ezer forintos autóra.......

Vígül egy szerelő ismerősöm átnézte és megcsinálta amit kellet és fele dolgokat sem kellett rajta megcsinálni mert sok volt a kamu.

Ja és 100ezer forintba sem került neki.

2022. márc. 17. 21:27
 13/13 krwkco ***** válasza:
100%

Nem én pontoztalak le, de ha egy autónak nincs hibája, megy, húz, nem zörög, akkor szerintem békén kell hagyni.

Kétévente van a műszaki, ott eléggé átnézik ahhoz, hogy ne törjön ki a kereke. És évente van olajcsere/szerviz, elvileg akkor is megvizsgálják felemelve.

A haverod példája is azt mutatja, hogy egyetlen műhelyre sem írják ki, hogy ez egy "jó hírű és megbízható hely". Az ellenkezőjét meg pláne nem. Nem kell a sorsot kisérteni, hogy az ember maga megy a vágóhídra. Ha nincs az autónak észlehető baja, akkor elég az évi egyszeri ellenőrzés.

Valószínűleg ezt fejezte ki a piros karika tulajdonosa.

2022. márc. 17. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!