A bespàjzolt gàzolaj meddig àll el?
Mindkettönknek létszüksèglet az autò, én amikor kezdek még nincs buszjàrat, pàrom meg a szerszàmait,gépeit nem tudnà egy kistàskàban vinni.
Rengeteget spòrolnànk ezzel csak hàt meddig àll el, hol tàroljuk?
#9, nézz rá kicsit az árfolyamra! 100 dollár alatt van már a Brent! Ettől függetlenül a 700Ft-os literár nem fog hirtelen 300-ra zuhanni.
Egyébként semmi baja nem lesz a gázolajnak. Évekig eláll.
érdemes megnézni néhány jutub videót, melyben amerikai, orosz erdőkben talált, tíz-húsz éve ott dekkoló teherautót beindítanak. Megnézik az olajszintet, a gázolajat a tankban, odavisznek egy új aksit, aztán teker..ha nehezen is de beindulnak..
Számomra érthetetlen, de tény. Ezekszerint a gázolaj eláll. Persze ezzel üzemeltetni horror.
#12 azért ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket. Egy mai CR-dízel sokkal érzékenyebb szerkezet, mint ezek az őskövület örvénykamrás, adagolós szívódízelek.
A régi karburátoros 2T fűnyíróm tavaly vígan elvolt 2 éves(!) benzinnel is. Semmit nem vettem észre, hogy gond lenne vele. De egy ami benzines autóba, nem biztos, hogy jó szívvel beletöltöttem volna.
Ettől függetlenül legalább egy évig simán eláll a gázolaj, semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!