Ti bespájzoltok a korona vírus miatt? Ha igen, mikből?
Előre leszögezném, hogy nem szeretnék vitát kirobbantani. Olvastam eleget facebookon.
Szimplán kíváncsi vagyok, ki hogyan gondolja.
Én immungyengítőket szedek más betegség miatt, így bennem van az aggodalom, de nem őrülök meg, ugyanúgy élem az életem, csak jobban odafigyelek a higiéniára. :)
Nekem, a kenyéren és a tejen kívül, általában is van
kb.2 hónapra elegendő tartalék készlet itthon, ezért most úgy döntöttem, hogy ezt
5 kg liszttel, és pár csomag tejporral kiegészítem, valamint szárított élesztőt,és sütőport is tartalékolok.
Nem vagyok pánikolós, ezért nem kezdek el észnélkül vásárolni.
Túl nagyon nem érdemes, de valamennyit igen. Épppen azért, mert sokan felvásárolnak fél évre való kaját/egyebet, a boltokban emiatt lehet hiány, és hülye dolog, ha aztán neked nincs az, ami kellene.
Száraz élelmiszereket (liszt, cukor, tészta, rizs, hüvelyesek,) tartós tej, esetleg zöldségkonzervek vagy fagyasztott zöldségek azok, amiböl érdemes kb egy hétre valót tartani otthon, viszont ezt nem csak most szoktam így.
A koronavírus meg ugyan elég gyorsan terjed, de a legtöbb emberre nézve nem veszélyes.
Neked azt javasolnám, hogy beszélj az orvosoddal, hogy kell-e vagy érdemes-e változtatni a gyógyszereid adagolásán.
A koronavírus miatt biztos, hogy nem.
Viszont lehet, hogy betárazok ezt-azt, a víruspánikos birkák miatt ki tudja, mi lesz elérhetetlen a közeljövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!