Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ti bespájzoltok a korona...

Ti bespájzoltok a korona vírus miatt? Ha igen, mikből?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy nem szeretnék vitát kirobbantani. Olvastam eleget facebookon.

Szimplán kíváncsi vagyok, ki hogyan gondolja.

Én immungyengítőket szedek más betegség miatt, így bennem van az aggodalom, de nem őrülök meg, ugyanúgy élem az életem, csak jobban odafigyelek a higiéniára. :)

2020. febr. 27. 14:33
1 2 3
 21/23 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Én ma bementem a DM-be szemcseppért és megdöbbenve láttam, hogy a vírus miatt ki vannak bizonyos dolgok fosztva így megvettem az utolsó kézmosó szappan utántöltőt, meg az utolsó 2 csomag nedves törlőkendőt... Ennyi a spájzolás...
2020. márc. 16. 18:16
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelni nem tudom, mit akarnak az emberek csinálni raklapnyi liszttel. Nálam egy zacskó is bemolyosodik, annyira ritkán használom. Megjegyzem, a nagyszüleimben még élénken élt a háború emléke, mikor elhunytak, sok kilószám dobáltam ki a lisztet, cukrot, rizst, amik még az ágyneműtartókban is fellelhetőek voltak.. Mind bebogarasodott.

Érdemes inkább kész, szeletel kenyeret, zsemlét venni és lefagyasztani, meg konzerveket, mirelit hús és zöldség termékeket, tésztát, rizst, vajat, zsírt, száraz felvágottakat, sajtot, teát, ásványvizet, alapvető higiénés termékeket oszt ennyi.

2020. márc. 16. 18:44
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

"HA van ok az aggodalomra, azonnal elutazom vidékre a szüleimhez. Ők egy isten háta mögötti kis faluban laknak. "

Jò eséllyel erre nem lesz lehetöséged, ha elrendelik az országos karantént. Akkor ugyanis nem utazhatsz el sehová!

2020. márc. 16. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!