Ti bespájzoltok a korona vírus miatt? Ha igen, mikből?
Előre leszögezném, hogy nem szeretnék vitát kirobbantani. Olvastam eleget facebookon.
Szimplán kíváncsi vagyok, ki hogyan gondolja.
Én immungyengítőket szedek más betegség miatt, így bennem van az aggodalom, de nem őrülök meg, ugyanúgy élem az életem, csak jobban odafigyelek a higiéniára. :)
Sajnos az atombunkeres, mindmeghalunk típusú állatok miatt muszáj voltam kicsit betárazni, hisz hiába nem tartok a vírustól és a többitől, ha ezek mindent felvásárolnak, éhen döglök.
Amit vettem:
- 4Kg búzarétesliszt (lesz belőle palacsinta, és zserbó, meg vész esetén lepénykenyér)
- 4 liter tej (a fentieken túl önmagában is szeretem inni, meg kakaónak is jó)
- 1Kg zsír, és 1 liter olaj, hogy legyen mivel sütni-főzni
- 10 tekercs WC papír, így összesen van 20, legfeljebb 2 hónapig ezért nem kell mennem, történjen bármi is
- 5 konzerv azokra a napokra, mikor nem lesz kedvem főzni
Ennyit vettem pluszban, minden mást amúgy is megvennék.
Amúgy minek vesznek az emberek ilyen 5 flakon olajat? :D
3 hónapja vettünk egy flakonnal, még alig hiányzik belőle, pedig szoktunk sütni-főzni... ha "betáraznék", akkor vennék még egy flakonnal, és akkor 2-3 évig meglennék. :D
"... a sok bepánikolt birka mindent felvásárol, nem akartam úgy járni hogy amikor kell, nekem nem jut."
A sok pánikoló birka is pont azért vásárol ész nélkül, hogy ne járjon úgy, hogy amikor neki kell neki ne jusson!
Gyakorlatilag ugyanazt csináltad, csak a saját igényeid figyelembe vételével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!