Van Magyarországon olyan szerviz ami oldtimerek restaurálásával foglalkozik/tud segíteni benne ?
Figyelt kérdés
Családban van egy BMW E24 635CSI amit nagyon fel szeretnék újítani. Nem is célom feltétlen az OT vizsga csak forgalomképes állapotba szeretném hozni. Annyira nem vagyok otthon ebben a témában és nem szeretném ha valami random szerelő aki azt mondja hogy faszán megcsinálja végül valami trehány munkát hajt végre rajta. Szóval tudtok igényesen dolgozó szakembereket akik patika munkát végeznének egy ilyen autón ?2022. márc. 14. 01:29
1/3 anonim válasza:
Sok kis mühelyes magánvállalkozó foglalkozik vele, köztük én is. Nagyobb cégként pl. Kozarmislény Petrol Circus.
2/3 anonim válasza:
Ha már Kozármisleny, Pécsen tudok egy kis magánszervizről, ami normál autószerviz alapból, de múltkor mikor ott voltam, egy UAZ-t építettek teljesen újjá. Szóval nem tartom kizártnak hogy elvállalnak ilyen munkákat is.
3/3 A kérdező kommentje:
Na ez tök jó köszönöm mert Pécsi vagyok :D
2022. márc. 14. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!