Vetem egy autót 4 hónappal ezelőtt és hengerfejes a tulaj azt mondja hogy nála nem volt az?
És mi a kérdés?
Ha 4 nappal a vásárlás után vennéd észre, akkor azt mondanám, hogy ha nem enged az eladó, akkor perre kell vinni a dolgot. Na de 4 hónap után? Minek?
magánszemélytől vagy cégtől (kereskedéstől) vetted?
nem mindegy
Mindegy, négy hónap múlva kár keseregni..megcsináltatod, oszt annyi. Még mindig jobb, mint ha főtengelyes lenne.
Amúgy ha vételkor, és utána nem tűnt fel semmi, akkor kár rugózni a ki a hibás témán..
Vételkor a hűtővizet megnézed, akkor ha hengerfejes, az habzik a hűtőben. Ha nem volt hab, tiszta volt a víz, vagy a motorolaj sem habzott, akkor még nem volt hengerfejes.
Mondhatnám mindegy milyen volt vételkor, ha az 4 hónappal korábban volt.
Vétel után olajcserénél nem láttál semmi rendelleneset az olajban vagy az olajbeöntő sapkán?
Úgy nézett ki, ahogyan kell?
És a hűtővíz a kiegyenlítőben szintén "szép" volt?
HA 4 hónapig jó volt akkor azt te ölted meg.
De akkor nem csak hengerfejes ha ennyibe kerül.
Én már itt vagy kétszer leírtam hogy a használt autót mindenki azért adja el mert nem jó, és sokba kerül a javitása.
Mert ha egy autó jó lenne, miért is adnák el?
Nekem 18 éves van , a kollégámnak 29 éves és tudok egy embert akinek 34 éves autója van.
Egyikünk se akarja eladni mert ezek az autók jók.
Minek is adnánk el amikor a célnak megfelel, munkába járni, Tescóba ide a városba , teljesen felesleges lenne 8-10 millásat ezért venni.
Mondjuk azért adná el, mert másik kell (kisebb, nagyobb, újabb stb.), vagy csak egyszerűen nincs szüksége (arra az) autóra a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!