Forgalmi vizsgán hogy lehet nyugodt maradni?
Az oktatóval is elég feszült vagyok vezetés közben, de még tűrhető.
Viszont vizsgán már annyira stresszeltem, hogy megbuktam. (Látszott is rajtam a stressz az oktató szerint)
Lehet ilyenkor valami szorongás-oldót szedni? Érdemes háziorvossal konzultálni, hogy ez mitől van?
Normál (pl egyetemi) vizsgáknál nem stresszeltem ennyire sose.
Az a baj a nyugtatókkal, hogy sokszor a reakcióidőt is lassítják, ami szintén nem jó forgalmi vizsgán.
Ettől függetlenül konzultálhatsz, persze, de ne gyógyszerekkel kezd, hanem inkább fejben tegyél rendet, tanulj légzéstechnikákat, stb.
Énnekem úgy ment bár én motorral forgalmiztam, hogy úgy mentem oda, mintha egy szimpla motorozásra indulnék. Elengedtem azt, hogy az irányt mondó ember a vizsgabiztos, úgy jelent meg fejben, mint egy haver a csapatban, aki irányít. Így aztán fejben egy teljesen normális baráti motorozás zajlott le amit teljesen nyugodtan és élvezettel tudtam kezelni, így lett 0 hibapontos sikeres vizsga elsőre.
Csak képzeld azt, mintha a barátod lenne, aki megmondja hogy mit csinálj éppen és nem fogod elrontani.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!