Asker1134 kérdése:
Forgalmi vizsgán és egészségügyi vizsgán kötelező az egyszeri bukás? :D
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hogy elsőre úgy is megbuktatnak, ne számolj azzal hogy meg lesz egyből mert olyan nincs.
Valaki aki esetleg mostanában csinálta a jogsit mit tapasztalt?
2021. dec. 28. 20:45
1/9 anonim válasza:
Nem kötelező!
Elsőre mentem át mindenből.
2/9 anonim válasza:
Én is mindenből elsőre, ráadásul én egyszerre csináltam a B és C kategóriát.
3/9 anonim válasza:
EÜ-n nálunk senki nem bukott meg. Ott tényleg nem kértek túl bonyolult dolgokat.
4/9 anonim válasza:
Minden elsore sikerult,forgalmi a 30.oran ugy,hogy elotte nem vezettem autot.senki nem kapott boritekot
5/9 anonim válasza:
Nem.
Ezzel nyugtatják magukat azok, akik buktak, mert ciki lenne beismerni, hogy hibáztak.
Persze biztos van olyan is, akit jogtalanul buktattak, de szerintem ez a ritkább.
6/9 anonim válasza:
Szerencsetleneknek kötelező a többiek meg atmennek egyre
7/9 anonim válasza:
Nem, de ha veled megtörténik, hogy megbuksz, az sem baj. Megpróbálod újra, többet gyakorolsz
8/9 felkelhetetle válasza:
Szerintem azért bukik meg elsőre a legtöbb ember mert nagyon izgulnak, másodjára meg nagyjából tudják mire készüljenek.
Szerintem itt felesleges összeesküvést keresni, nagyon könnyű egy olyat hibázni, ami miatt megbuktathatnak, ergo szerintem biztos nem küszködik munkahiánnyal a vizsgabiztos.
9/9 anonim válasza:
Egyáltalan nem kotelezo nekem is elsore meglett mimden es senki nem kapott boritekot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!