Egy teljesen új, minden extrával össze konfigurált 13 milliós Mini elérhetetlen egy átlagember számára nettó 300k-s fizetéssel?
A 2 millát mennyi idő alatt sikerült nekik össze szedni?
Ebből lehetne számolni, de annyi jövedelemre én egy fillért nem vennék fel.
Kikell számoltatni hogy menni lenne havonta, de az össze fizetni való lehet felette lenne a 100 ezernek.
Értsük már meg. Az autó eszköz, nem befektetés. Mindenki felejtse el a hitelt, ha amúgy egy összegben nem tudná kifizetni. Tessék vállalkozni, pénzt teremteni, ami pénzt és eszközöket biztosít neked, anélkül, hogy a magán vagyonoddal kellene szórakozni. Az ilyen akciók tökéletes eszközök az örök csórósághoz. 300 nettóval nem hiszem, hogy egy 13 millás mini a jó választás,sajnos ezek tények.
Gazdag papa, szegény papa kötelező olvasmány.
Az ilyen buta emberek nyavajogjak vegig az eletuk majd…
Tegyuk fel h megveszik az autot, szeretik imadjak. Csak eppen a havi torleszto az egyeb koltsegek
Mellett tankolni is alig tudjak majd…
akkor meg kell venni.
Effektiv logikátlan, tekintve hogy hitelt is vesz fel, tehát az első évben az értékvesztés, kamat, fenntartás pont elviszi 6 havi fizetést, ellenben miért ne lehetne ?
Ez alapján 7 év hitelre valahogy így néz ki 2.6 millió önerővel:
Havi 185ezret fizetsz,
emellé casco apróságok legyen 80. ugye ez kell a hitelhez.
Ez alapján elmondható hogyha ketten dolgoztok akkor egy ember fizetése majdnem elég az albérletre meg az autóra, kis túlórával meg is van oldva.
A másikótok fizuja meg elég a rezsire és megélhetésre. Ha abból kijöttök, és ez a kocsi kell, miért is ne.
4-esnek igaza van.
Penzugyi analfabetak ezek, aztan picsognak majd a miniben ulve es nem jutnak egyrol a kettore…
Az a kva alberlet sem lesz orokre 50.000…
Had ne magyarazzam a tobbit…
de miert akarjátok megvonni tőle ??
Neki ez a vágya..
Ha nem lesz olcsó albérlet akkor eladják a minit, esélyes hogy nullára kijönnek vagy vesznek fel hitelt hogy eladhassák azt kész.
De akarják, mindketten, egyikőjük fizuja elég az autóra, és tudnak túlórázni is..
Nekik ez a vágyuk. Másnak az hogy legyen pénze ha baj van, neki a mini a vágya.
Én gyűjtögettem..
Lerokkantam.. Többet esélyem sincs megvenni azt az autót amit megvehettem volna élvezhettem volna, mert nem tudok rendesen menni, nem is látok, orvosról orvosra járok senki se tudja hogy mi a bajom, egyik napról a másikra..
Tényleg megérte gyűjtögetni, sebaj, az álomautóm ára mivel megmaradt feleségem vett egy nagy suvot 12 litert eszik mert majd azzal visz engem orvoshoz, aki széttárja a karját, és álmodom nyaralásról autókról, mert meg tudtam volna oldani, de nem, én gyűjtögettem.
Ha akarják miért ne vehetnék meg ? Meg lehet nekik mondani hogy ez őrültségnek tűnik de éhen nem fogtok halni, ha akartok vágjatok bele.
És ? Ennyi a vágyuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!