Ez miert van? Normális?
Sziasztok! Ma satuztam egyet igazából, későn vettem észre hogy áll a forgalom pedig szólt is az autó és bele szaguldottam volna az előttem lévő autóba, de megalltam elég fura hangja volt a fekemnek
De utana jó volt és nem afott ki ilyen hangokat, lehet csak azért mert nagyon ratapostam?
2014es kocsi, audi a3, en vagyok a 2.tulaja de eddig nem volt semmilyen baja, automata váltós lehet a fek sokat van használva
De ha máskor nincs ilyen hangja akkor nincs baja nem?
Szerintem az ABS-t hallhattad csak. Satuféknél az ABS úgy működik, hogy az ABS kocka dugattyúi nagyon gyorsan (másodpercenként többször) nyitnak-zárnak és ennek megfelelően egy gyorsan ismétlődő hang hallatszik ilyenkor, mivel a gyorsan ide-oda váltakozó fékerő megrángatja az egész autót. Sokan "recsegésnek" hívják, bár szerintem közel sem jó szó rá, de ki hogy érzi.
Lényeg a lényeg, ez nem probléma, sőt... örülni kell neki, hogy jól dolgozik az ABS, megfelelően tette a dolgát. Semmilyen negatív következménye nincs ennek, használhatod tovább nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!