Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi ez a nagy tankolási pánik?

Mi ez a nagy tankolási pánik?

Figyelt kérdés
Munka után nem tudtam tankolni, három benzinkút mellett mentem el mindegyiknêl rengetegen álltak. Mi történt?

2022. márc. 9. 20:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%

#3-as

Az látom nem világos, hogy ez semmibe nem kerül az államnak és az adófizetőknek. Árstop van, a fennmaradó összeget nem téríti meg senki az omw-nek pl, be kellene nyelnie…épp ez a gond.

Kicsit olvass már utána, mielött hülyeségeket írsz.

2022. márc. 9. 23:01
 12/25 A kérdező kommentje:
Engem már csak az érdekel hogy két hét múlba lesz e benzin, tudok e majd tankolni?
2022. márc. 9. 23:03
 13/25 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon naiv gondolat, hogy ez nem kerül semmibe az adófizetőknek. Gondolom te is fidesz birka vagy. Veszteséggel kell adják a benzint, szerinted az nem fog visszaútni, ha nem lesz árstop? Most sem akarják már a veszteséget benyelni, ezért van ekkora sor és hiány mindenhol. De persze, kövesd csak a köpcöst elvakultan.
2022. márc. 9. 23:21
 14/25 anonim ***** válasza:
33%
#13, ezaz, más országokban nem tudok sorokról és hiányról, pedig az árak ott is mennek fel.
2022. márc. 9. 23:27
 15/25 anonim ***** válasza:
18%
Na ennyit arról, hogy eu, nem kell az orosz olaj, már látszik a hatása...
2022. márc. 10. 06:55
 16/25 anonim ***** válasza:
81%
Az a baj, hogy kegyetlenül sok a hülye. Beállnak tankolni és a sorbanállás alatt 2 órán át égetik az üzemanyagot a járó motorral🤣És nem értem, hogy egy teli tankkal mire mennek? Ha nem lesz üzemanyag, akkor az az egy teli tank aztán nagy előny, gondolják majd évekig kitart? Vagy ha drágulni fog, akkor a következő alkalommal már annyival többet kell fizetniük, most akkor már nem mindegy? Komolyan emiatt beállni egy kilométeres sorba, ehhez pont annyi ész kell, mint a covid előtti cukorfelhalmozáshoz…azzal is mi volt a terv, majd evőkanállal eszik a cukrot?
2022. márc. 10. 10:27
 17/25 A kérdező kommentje:
Nekem csak egy keveset kéne beletankolni amivel el lennék következő héten de egyszerűen nem bírok sehol.
2022. márc. 10. 10:36
 18/25 anonim ***** válasza:
81%
Igen, ez a másik probléma, hogy akinek meg most tényleg tankolnia kéne, az elől is elveszik a lehetőséget. Ez Magyarország, az emberek nagy része önző és hülye.
2022. márc. 10. 10:41
 19/25 anonim ***** válasza:
11%

#13 az a gond veled, hogy láthatóan nulla gazdasági ismereted van, így pedig nem érdemes veled erről beszélgetni :/

Ez abból is látszik, hogy ahelyett, hogy levezetnéd az érvedet (ahogy én tettem), csak fidesz birkázni tudsz (főleg, hogy nem is vagyok fideszes).

2022. márc. 10. 12:08
 20/25 anonim ***** válasza:
11%

#16: "És nem értem, hogy egy teli tankkal mire mennek?"

Ennyi ésszel remélem nem vezetsz autót, ha ezt sem érted :)

2022. márc. 10. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!