Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi volt az első autód története?

Mi volt az első autód története?

Figyelt kérdés
Milyen autó volt? Meddig volt nálad? Mikor adtad el és miért? Mi lett a további sorsa? Forgalomban van még ma is?

2022. márc. 6. 10:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Miután megszereztem a jogsit 2014-ben, megkaptam apától a "munkás" kocsiját tanulóautónak. Ezt a kocsit már úgy vette fillérekért kb hogy a motorja gyenge volt már mert szét volt kopva, de legalább megbízható volt a Volkswagen golf 3. A fűtés nem működött benne, azt meg kellet csináltatni, de miután jó lett felgyulladtál a kocsiban úgy tolta a meleget.😃 Ebben megfordult minden, cement, cefre, motorolajos rongyok, stbstb, hányinger volt belülről. Háromszor kellett kitakarítani hogy kinézzen valahogy és tiszta legyen. 1-2 évet használtam majd el lett adva a cigányoknak 80ezerért, mert más nem vette volna meg.
2022. márc. 7. 04:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Hyundai Coupe 2.0 GLS

Már jó előre kinéztem magamnak, szóval amíg csináltam a jogsit éjjelente lelkesen sütöttem a krumplit a mekiben, aztán egy év alatt összegyűjtöttem rá a pénzt. Amint megláttam a hirdetést beleszerettem! Sportos forma, bőr ülések, fekete szín... és úgy meg volt kímélve hogy az autószerelő havarom is egyből rábólintott akit magammal vittem.

A hazautamon csak a dugóban araszoltam a hungárián, mégis hatalmas élmény volt, pedig az első pirosnál rám is dudáltak amiért lassan indultam el. Hát mondom ember ba*meg, egy perce ülök autóban oktató nélkül... :"D...

Utána persze nem volt minden a tervek szerint, 1-2 apróságot kellett rajta javítgatni de összességében hatalmas nagy mákom volt a kocsival mert kívül-belül patika, szóval remélhetőleg még sok évig velem lesz.

2024. ápr. 20. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!