Mi volt az első autód története?
Hyundai Coupe 2.0 GLS
Már jó előre kinéztem magamnak, szóval amíg csináltam a jogsit éjjelente lelkesen sütöttem a krumplit a mekiben, aztán egy év alatt összegyűjtöttem rá a pénzt. Amint megláttam a hirdetést beleszerettem! Sportos forma, bőr ülések, fekete szín... és úgy meg volt kímélve hogy az autószerelő havarom is egyből rábólintott akit magammal vittem.
A hazautamon csak a dugóban araszoltam a hungárián, mégis hatalmas élmény volt, pedig az első pirosnál rám is dudáltak amiért lassan indultam el. Hát mondom ember ba*meg, egy perce ülök autóban oktató nélkül... :"D...
Utána persze nem volt minden a tervek szerint, 1-2 apróságot kellett rajta javítgatni de összességében hatalmas nagy mákom volt a kocsival mert kívül-belül patika, szóval remélhetőleg még sok évig velem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!