Mi volt az első autód története?
Mazda 2.
~2,5 évig használtam.
2,5 év után adtam el, mert meg tudtam venni álmaim autóját (Mazda mx-5).
Nem tudom.
Valószínűleg, mert most is csak 9 éves még.
Astra F
Még most is megvan, májusban lesz 2 éve.
Most akarom eladni, mert lecseréltem pár hete.
Tegnap lett lemosva, most örül.
Igen.
Rover 75.
Én vettem, mert azt hittem ha már lesz saját autóm, akkor végre elmegyek megszerzem a jogosítványomat. Addig a férjem, és a lányom vezette. 3 évvel később még mindig nem volt jogosítványom, így oda ajándékoztam a lányomnak. Az ő nevére került. Lányom még 6 évig használta, majd lecserélte.
3 éve végül mégis letettm a jogosítványt.
51/N
Astra H
6 évig volt nálam: 2012-2018
2018-ban adtam el, mert új autót rendeltem.
Egy akkori kollégám vette meg. Már nem dolgozunk együtt, így nem látom napi szinten az autót. De tudomásom szerint még ő használja.
Az én autómat apám vettem, mikor még 16 éves voltam.
Egy ritka típust, pár hónap műszakival, mert az övé elromlott. Nekem megtetszett, odaadtam neki az árát és az átirat@s költségét, és kértem hogy hagy legyen az enyém.
Mire lejárt az a pár hónap műszaki, addigra elkezdett csúszni a kuplung, egyszer indult, egyszer nem, és kiderült hogy az alja is rozsdás egy picit.
Ezután 1 évig állt, nekem meg lett a jogsim. Mivel azt használni nem tudtam, vettem egy régi 3-as golfot addig. A chevrolet-t meg elkezdtem rendberakni, mert ritkasága miatt egyik szerelő sem vállalta el. A karosszériát megcsinálták, 2× annyiért, amennyiért a kocsit vettem, a kuplungot én lecseréltem. Generátorfelújítás, olajteknőtömítés, szelepszár szimering, hengerfejtömítés, vezérlés... Ezeket mind én csináltam, életemben először csináltam akkor ilyesmit😎
Azóta leműszakizott, a golfnak a rendőrök elvették a forgalmiját😅, de a Chevrolet-t napi szinten használom azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!