Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi volt az első autód története?

Mi volt az első autód története?

Figyelt kérdés
Milyen autó volt? Meddig volt nálad? Mikor adtad el és miért? Mi lett a további sorsa? Forgalomban van még ma is?

2022. márc. 6. 10:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Mazda 2.

~2,5 évig használtam.

2,5 év után adtam el, mert meg tudtam venni álmaim autóját (Mazda mx-5).

Nem tudom.

Valószínűleg, mert most is csak 9 éves még.

2022. márc. 6. 11:01
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem voltam még 18 éves, nem is volt még jogsim. Vettem egy kb. 20 éves 1200-es Ladát. Másnap elmentünk Dunavarsányba baráti társasággal kempingezni, berúgtunk és az erdőben rallyztunk. Egészen addig amig egy fa meg nem állított. Hárman ültünk benne, semmi bajunk nem lett. De az autót trailerrel lehetett csak a roncstelepre vinni. Ez a kilencvenes évek elején történt.
2022. márc. 6. 11:09
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Astra F

Még most is megvan, májusban lesz 2 éve.

Most akarom eladni, mert lecseréltem pár hete.

Tegnap lett lemosva, most örül.

Igen.

2022. márc. 6. 11:10
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Suzuki SX4, nagyszüleim segítségével vettem újonnan. Öt évig volt nálam, majd eladatam, mert egyszuerűen nem tudtam kényelmesen elhelyezkedni benne és nagy a menetzaj.
2022. márc. 6. 11:24
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Békalámpás Corolla volt, fél éve adtam el, mert tönkrement a motorja és nem érte volna meg megjavíttatni. Elvitték külföldre, megcsinálták aprópénzből és gondolom jó áron eladták. Nagyon jó állapotban volt minden más a motoron kívül, nem keveset veszítettem rajta. Az az autó ráköltés nélkül biztosan elmegy még 5-10 évet olyan jó volt az állapota. Picit sajnálom, meg hiányzik, de nem volt megfelelő nekem teljes mértékben.
2022. márc. 6. 11:28
 6/12 anonim ***** válasza:
96%

Rover 75.

Én vettem, mert azt hittem ha már lesz saját autóm, akkor végre elmegyek megszerzem a jogosítványomat. Addig a férjem, és a lányom vezette. 3 évvel később még mindig nem volt jogosítványom, így oda ajándékoztam a lányomnak. Az ő nevére került. Lányom még 6 évig használta, majd lecserélte.

3 éve végül mégis letettm a jogosítványt.

51/N

2022. márc. 6. 11:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Astra H

6 évig volt nálam: 2012-2018

2018-ban adtam el, mert új autót rendeltem.

Egy akkori kollégám vette meg. Már nem dolgozunk együtt, így nem látom napi szinten az autót. De tudomásom szerint még ő használja.

2022. márc. 6. 15:14
 8/12 anonim ***** válasza:
2012-ben vettem 350ért. 1997es 1.48V Polo volt. Olyan közepes állapotban volt. 100ezret költöttem rá+35 rozsdás részek javítása. Nem Polot kerestem, de sok autót megnéztem, már elegem volt és szimpatikus lett. Nagyon szerettem, a világ végére el mertem volna indulni vele. Másfél évig volt meg. Forgalomban van, és szerethetik, mert újra lett fényezve és nagyon szép állapotban van.
2022. márc. 6. 16:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első autóm egy trabant volt.18 évesen vettem,hogy ha bevonulok katonának azzal járjak haza a laktanyából.A laktanya előtt többször feltörték,megrongálták.Mikor leszereltem ,egyszer kirándulni mentem vele Verőcére,útközben kigyulladt és teljesen kiégett.Állítólag a benzincsapp hiba miatt a bencin ráfolyt a motorra.A Váci szeméttelepen végezte.
2022. márc. 6. 19:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én autómat apám vettem, mikor még 16 éves voltam.

Egy ritka típust, pár hónap műszakival, mert az övé elromlott. Nekem megtetszett, odaadtam neki az árát és az átirat@s költségét, és kértem hogy hagy legyen az enyém.

Mire lejárt az a pár hónap műszaki, addigra elkezdett csúszni a kuplung, egyszer indult, egyszer nem, és kiderült hogy az alja is rozsdás egy picit.

Ezután 1 évig állt, nekem meg lett a jogsim. Mivel azt használni nem tudtam, vettem egy régi 3-as golfot addig. A chevrolet-t meg elkezdtem rendberakni, mert ritkasága miatt egyik szerelő sem vállalta el. A karosszériát megcsinálták, 2× annyiért, amennyiért a kocsit vettem, a kuplungot én lecseréltem. Generátorfelújítás, olajteknőtömítés, szelepszár szimering, hengerfejtömítés, vezérlés... Ezeket mind én csináltam, életemben először csináltam akkor ilyesmit😎

Azóta leműszakizott, a golfnak a rendőrök elvették a forgalmiját😅, de a Chevrolet-t napi szinten használom azóta is.

2022. márc. 7. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!