Miért "menő" annyira a Volkswagen?
Fiatalok körében a vw illetve konszernes gépek jelentik a nonplusultrát,hatalmas divat lett.
Minden 2. fiatal autórajongó "vw-s". Sokuk szerint minden más autó szar stb... Nem provokatívnak szánom a kérdést,és nem fikázásnak,semmi bajom a vw konszernnel,csak kíváncsi vagyok,hogy tényleg ennyivel jobb autók,vagy csak divat. Általában egy szép állapotú mk4 golf pl
jóval többe is kerül mint a kategóriatársak (mk1 focus,régebbi corolla stb...) de mondhatnék akármilyen hasonló kisautót is.
Én nekem 20 éve a BMW-t leszámítva csak VW konszernes autóm volt! Ebből egy jelentős része tényleg VW is volt!
Nem magas minőségű a kidolgozásuk, hiszen ahogy korábban írták, Hitler ezt az autómárkát anno Népautónak szánta!
Ettől függetlenül semmilyen téren nem lehet az elmúlt 20+ évben gyártott VW-ekre panasz, nagyon jó, és megbízható kocsik!
Persze műszakilag vannak és voltak is hullámvölgyek, akit ez érdekel az tudja....
De itt most a márkáról van szó, nekem most egy Audi-m van, aki azt írta nem érti mit tud adni egy Audi a VW-hez képest próbáljon ki egy Audi-t!
Az meg, hogy egy Audi házon belül miért jobb mint egy VW
ez kb marketing, az Audi a prémium, VW a jó minőség és aztán jön a Seat és a Skoda ami a márka legalja, de ettől függetlenül sok tekintetben veri a komolyabb társait, de tény, hogy minőségben mindig is a legfapadosabbra csinálják kategórián belül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!