Opel Astra G 1.6 vélemények?
A Z16XEP már nem eszi annyira az olajat, ebben csak akkor fordulhat elő ha átszakad a szelepfedél membrán, ha jól tudom ezt úgy lehet ellenőrizni, hogy járó motornál le kell csavarni az olajbeöntő kupakot, ha nehezen jön le, vákuum van alatta akkor cserés a membrán, a hibáról itt tudsz olvasni: [link]
A másik a TwinPort mechanika hibája, egy műanyag elem törhet el, ezt is egyszerű javítani.
Nem ismerem annyira az opeleket de hiába német marka, nincs rájuk nagyon rossz szo, mint a szintén német baratjara a BMW-re.
Az ecomotorok nem tudom mennyire ecok de van egy olyan sejtesem hogy ez is csak egy olyan dísz mint a mai meno mild hibrid autók.
En nem vagyok annyira autó
marka valtogatos, ha egy marka bejott akkor maradok annál, megegy golf nem jön szóba?
Amugy egy jó kis elektromos is talán szó jöhetne, az ujaknak már elég nagy a hatotavjuk, ha napi 100kmt mesz vele, és az tényleg környezet kímélő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!