Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan mehet át műszaki...

Hogyan mehet át műszaki vizsgán olyan autó amiből eltávolították a DPF-et?

Figyelt kérdés

Ugye törvény szerin vissza nem léphet környezetvédelmi szintet egy autó sem. Márpedig ha kiherélik akkor vissza fog dpf híján.

Akkor mégis hogyan mennek át az ilyen autók műszakin?

2022. febr. 24. 14:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#10 igaz, nekem is euro6os dizelem van megsincs adblue. A kovetkezo generacio viszont mar adblues lett es -1 henger, de maga a motor ugyan az szinte
2022. febr. 25. 08:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#11 nekem is, ezért írtam! :)

2018-as dízel autóm van jelenleg és nem kell hozzá semmit töltögetni. Ez előtt egy Euro4-es dízelem volt. Gyárilag még nem volt benne dpf. Után jött a facelift. Ugyanez az autó, tökéletesen ugyanaz a motor, a motorkód is ugyanaz, csak elkezdték belepakolni a filtert. Euro5-től meg már mindegyikben volt.

2022. febr. 25. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyébként az a DPF annyira de annyira megmenti az emberiség jövőjét... Hogy igazából láttam olyan jó állapotú dízelmotort, ami kivágott DPF-vel hozta a műszakin a megfelelő károsanyag kibocsátást, és simán átment.
2022. febr. 25. 21:21
 14/14 anonim ***** válasza:

#9 Mielőtt lehülyézel másokat: előállítási költség 100 ezer forint, eladási ár +500 ezer forint. Én itt 400 ezer forintos hasznot látok. :)

Kicsit nőnöd kell még ahhoz, hogy ezeket a dolgokat megértsd. Nincs is ezzel baj, csak tedd meg, hogy addig sem hülyézel le olyanokat, akiknek személyes tapasztalata van dolgokról.

2022. febr. 26. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!