Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 206 SW mennyire...

Peugeot 206 SW mennyire vállalható autó?

Figyelt kérdés
1.4-es benzines. Van 1-2 apró esztétikai hibája, de ezeket bevállalnám, ha nincs valamilyen típus hibája, vagy olyasmi ami miatt menekülni kell tőle.

#Peugeot #206 SW
2022. febr. 23. 22:48
 1/5 krisszalai ***** válasza:
65%
Nekünk ilyen volt. Nyolc szelepes 1,4 75Le. Én szerettem. A kocsi mélyen van, a kiszállás nehéz. Praktikus viszont, hogy külön nyílik a csomagtér ablaka. Különösen nagy probléma nem volt semmivel. 2003-tól műanyag első lámpákkal szerelték. A teljes értékű pótkereke alul kívül van, de egyszerű leszedni.
2022. febr. 23. 22:58
 2/5 krisszalai ***** válasza:
65%
Ja, és 15 éven keresztül volt meg, elég sok km-t beletoltam.
2022. febr. 23. 23:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Szívó benzines, megbízhatóság alapján jó választás. Minden autóban kell cserélni a kopó-fogyó dolgokat.
2022. febr. 24. 07:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Az előttem szólók azt írják,hogy ilyen volt nekik,több évig,egyiküknek 15 évig. Igen az első 15 év az problémamentesebb szokott lenni,mint az azt követő évek. Tekintve,hogy gyakorlatilag ezek már kifutottak,bármilyen hibájuk lehet,már erős korrodálódás is. Hátul a pótkerék alatt feltétlen érdemes megnézni, a hátsó nyúlványokat is. A többire ebben a korban meg alap,
2022. febr. 24. 08:20
 5/5 anonim válasza:
Kicsit megkéstem. Peugeot-knak betegsége a hátsó híd. Nekem a kerekeknek van egy negatív dőlésszöge s macerás megjavítani. Egy kevéske pénzbe belekerül a javítása, szerencsére addig nincs baj amíg nem eszi a gumit. Valami csapágyakat érdemes újra zsíroztatni minden olajcserénél hogy ne koptassaki saját magát. Sajnos az előző tulaj nem gondoskodott nagyon az autóról
2022. ápr. 10. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!