Acura márkáról mi a véleményetek összességében és van olyan modelljük amin akár el is gondolkodnátok hogy meg veszitek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 14:39
3/21 A kérdező kommentje:
#1-2.
És ezzel mit akarsz mondani?
Ezekkel tisztában vagyok…
2022. febr. 23. 14:49
5/21 A kérdező kommentje:
Igen, és?
Ott van a kulcsszavak között is.
2022. febr. 23. 14:52
6/21 anonim válasza:
:) E46-om van.De nem rosszak a japó kocsik sem.Én a klasszikus szedánokat szeretem.Persze gondolkodnék ilyen autókban,ha lenne ennyi pénzem.De mivel nincs,így nem tudok erre mit írni.Nekem a Honda Acura jön be a legjobban.A legelső ebben a márkában.
7/21 anonim válasza:
Pontosabban az Acura Legend (ugyanaz voltam végig)
8/21 anonim válasza:
9/21 anonim válasza:
Mivel Honda, ezért az Acura is olyan jó, megbízható, "sport" (al)márka, amerikai piacra.
10/21 anonim válasza:
Jó kocsik, ugyanaz mint a Honda. Európában viszont felejtsd el. Amerikai piacra készültek, itt szopás őket szervizelni, az öreg kontinensen ritka autók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!