Acura márkáról mi a véleményetek összességében és van olyan modelljük amin akár el is gondolkodnátok hogy meg veszitek?
#10.
Nem akarok ilyen autót venni, csak úgy érdekelnek a vélemények…
Viszont konkrétan mit értesz az alatt, hogy szopás a szervizelése?
Lehet egyáltalán hivatalosan szervizeltetni?
Ha lehet, esetleg drága?
Vagy mi a probléma?
Mert ezt a dolgot kb. minden ritkább autómárkánál hallom… Viszont annyi biztos hogyha egyszer tudok venni drágább autót, hát nem Audi, Merci vagy BMW vonalon fogok nézelődni, mert remek autók, de annyi van belőlük hogy nekem szinte hányingerem lesz ha látok egyet.
"Viszont konkrétan mit értesz az alatt, hogy szopás a szervizelése?"
Ezek az autók amerikai piacosak. Például lásd: Opel(eu)-Saturn(us). Műszakilag Honda, de ez nem garancia arra hogy minden alkatrésze ugyanaz.
Nincs hozzá itthon alkatrész, ha mégis lenne, akkor piszkosul drága. Egy japánhoz minden drágább, nemhogy egy ritka japánhoz.
"Lehet egyáltalán hivatalosan szervizeltetni?"
Meg kell kérdezni a Honda szakszervízt. Lehet megoldják, de hosszú és drága lesz.
Mondjuk én akkor vennék pl. 19 millióért egy ilyet, hogyha tényleg lenne mit a tejbe aprítani…
Akkor viszont simán mehetnék addig taxival, vagy vehetnék mellé egy Renaultot vagy akármit.
Vagyis csak azt mondom, hogy egy ritka, relatíve drága autónál felhozni azt ellenérvek, hogy drágák az alkatrészek és nem feltétlenül gyors a javítás, nem feltétlenül logikus…
Mert akinek nem okoz gondot maga a vételár, annál valószínűleg olyan nagy problémát ezek a tények sem fognak jelenteni.
Hát a full extrás ILX az 41000 dollár vagyis 14 millió forint alatt van, a TLX-ből szintén fullosan felextrázott az 62000 dollár, vagyis 20 millió forint alatt van.
Nyílván euróban kicsit többet kérnének el értük, számításba kell venni a régiós árazást, a regadót ahogy mondtad, meg még sokmindent.
De így még jobban áll, amit #14.-ben írtam…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!