Lefulladtam egymás után többször, nem akarok többé vezetni. Gáz?
Figyelt kérdés
3 hónapja megvan már a jogsim, azóta elég sokat is mentem már szóval nem vagyok teljesen kezdő, ráadásul már régóta le sem fulladtam. Ma este mégis az történt meg velem, hogy én érkeztem elsőnek a piros lámpához, szinte egyből zöldre váltott de én ezt nem vettem észre. Rámdudált a mögöttem álló és teljesen bepanikoltam, lefulladtam majd gyorsan elindítottam az autót es újra lefulladtam majd még egyszer. Valószínűleg 3asba tettem véletlen üresből és ez miatt nem tudtam elindulni, de a pánik miatt ez le sem esett nekem, csak akkor mikor újra piros lett és lenyugodtam kicsit. Következő zöldnél teljesen simán el bírtam indulni. De most nagyon szégyenlem magam, alig vártam, hogy hazaérjek és nem is akarok soha többet vezetni.2022. febr. 23. 20:06
12/12 anonim válasza:
De hát a második zöldre tökéletesen jól elindultál! Nehogy már ezért feladd a vezetést! Ráadásul az okot is tudod: véletlenül hármasból akartál indulni.
Akkor lenne gáz, ha a második zöld végéig sem tudtál volna elindulni, és a mögötted állók inkább kiszálltak volna letolni az autód az útról vagy valami hasonló. ;)
Egyébként nyugi, minden autós bénázik néha az utakon, csak legfeljebb nem vallja be. Utólag nem tehetsz semmit, nem mehetsz vissza mindenhova, hogy helyesen végrehajtsd újra azt, amit elrontottál. Az viszont biztos, hogy az ilyen esetek örökre beégnek az agyadba és később mindig emlékezni fogsz rá, és emlékezni is kell, hogy hogyan nem szabad csinálni. Ezt hívják tapasztalatszerzésnek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!