Óriási véletlen, vagy emberi gonoszság, ha többször is akkor romlik el az autó, miután vizsgáztatáson járt?
Két éve elvittem a kocsit vizsgáztatni (nem volt semmi baja), néhány nap múlva pedig már nem indult be. Elfordítom a kulcsot - és semmi.
Az akku új volt. Önindító? Mint kiderült nem, valami törés a kábelben, mondták, a saru közelében. Kicserélték.
Oké, 2 évig semmi probléma, pár napja megint vittem vizsgáztatni, átnézték (találtak javítani valót, rozsdásodás).
Megint nem akar indulni ... Nekem ez már marha gyanús. A kocsinak évekig semmi baja, de miután a műhelyben járt, még 1-2-szer beindul, utána nem.
Szerintetek?
"de miután a műhelyben járt, még 1-2-szer beindul, utána nem."
Biztos időzítették a kábelt, hogy 1-2 nap után szakadjon már el😅
#2: Nem vagyok autószerelő, ezért el tudok képzelni olyan törést, érintkezési hibát, ami csak pár rázkódástól jön elő.
Érintkezik, elindulok a műhelytől, út közben szétrázódik, amitől még megy, de otthon legközelebb már nem indul be. (???)
1-es simán meglehet annyira hajtogatni egy kábelt hogy végül a rázkódástól törjön, nekem is ezt csinálta a helyi nagymester.
Amúgy kérdező mindenképp vidd máshova az autódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!