Milyen autókat "húznak" meg leggyakrabban?
1) "Lidölbe járós" olcsó családi kisautók, Škoda Fabia, Peugeot 206, Toyota Yaris
2) Céges nagy batárok, amiket leszar a sofőr, mert úgy se ő a tulajdonos: VW Passat, Mazda 6, Opel Insignia
3) Furgonos klasszikusok: Ford Transit, Dacia Dokker, Fiat Ducato
Nem igazán van ilyen.
Az utóbbi pár évben elég sok autóval jártam, voltak köztük olyanok, amiket azt gondolná az általánosító ember, hogy szívesebben rongálnak (BMW X5 40d, Audi S6). Parkolok is elég sokszor városban, és mint tudjuk, bár igyekszem a lehető legszabályosabban és/vagy senki nem zavarva parkolni, néha nincs más opció, mint hogy kilógsz egy arasznyival a parkolóból, mind tudjuk akik Budapesten autóznak.
Mégsem kaptam soha egy karcot sem ezekkel. Ellenben a kis járkálós VW Polonkat, ami már 15 éves, de hibátlan állapotban van, szinte karcmentes volt eddig, azért voltak képesek meghúzni elég mélyen és hosszan (fekete autó, virít a karcolás rajta), mert a SAJÁT HÁZAM ELÉ parkoltam Csillaghegyen, és a szembeszomszédhoz jöttek vendégek akik a kicsit szűk utca túloldalára odaparkoltak. Volt ott elég hely egy kisteherautónak is, de gondolom valaki balfasz volt, és pont az enyémre gondolta hogy meg kell húzni. Nem becsöngetett hogy álljak arrébb, nem. Meg kell húzni. Van kamera a bejáratnál, sajnos nem vette fel sem az arcát, sem a rendszámát (amúgy egy régi Omega C-vel jött, abból szerintem másfél is elfért volna ott), de azért a feljelentés megtörtént.
Tényleg nem márkától függ :)
Irigységből,vagy utálatból szokták.
bár a kettő nem zárja ki egymást...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!