Chip tuning doboz hasznos lehet?
Figyelt kérdés
Olvastam róla jókat rosszakat. Egy 2.0es tdci fordba lenne beszerelve papíron elvileg teljesítmény növekedés illetve üzemanyag fogyasztás csökkenés várható aa beszerelés után.
Véleményeket várok ezekről a tuning dobozokrol
Válaszokat előre is köszönöm
2022. febr. 22. 22:23
1/4 anonim válasza:
hihetetlen hogy még most is van olyan hülye aki elhiszi hogy létezik egy univerzális doboz ami MINDENBE ugyanúgy jó a dízelcsühögőtől kezdve az 1,4-es kávédarálón át a 6 literes twinturbo V8-ig. :D :D
2/4 anonim válasza:
Amennyiben ez a Ford gejlesztésű tdci, akkor a javításra tedd félre az összeget...meg még.
A turbós autók chiptuningja simán hoz teljesítmény növekedést, sőt, ugyanolyan használat mellett akár pár deci fogyasztás csökkenést is. De versenyautó nem lesz belőle, szerintem felesleges. De ha jó a tuning, hozzáértő ember ìrja, az biztosan teljesítményt növel. A boxok meg....előttem megírták
3/4 anonim válasza:
Sőt repülni is fog tőle a kocsi. Ezt nem mondták?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!