Hogyan gyakoroljak friss jogsisként?
Dízelesen tanultam, de otthon benzines van. Már előre félek, hogy le fogok fulladni, még néha a dízelessel is előfordult a tanfolyamon, hogy nem indultam elég dinamikusan, valahogy nem adtam elég gázt. Akkor vajon mi lesz velem egy benzinessel?
Jobb valami elhagyatott helyen kezdeni, vagy menjek inkább városba? A parkolás is fontos, de mondjuk az elindulást is gyakoroljam külön, hogy ne pirosnál bénázzak ugye?
4-es, azzal pontosan milyen élet is van veszélyeztetve, hogy lefullad esetleg egy pirosnál?
Ja hát nem kell mögötte csumagázzal elindulni nulla követési távolsággal, hanem normálisan, szabályokat betartva...
Ja csak szólok, a mentő átmehet a piroson és ki is előzhet kb bárkit, szóval nem, a szívrohamos sem a kérdező esetleg lefulladása miatt fog meghalni...
@ 5. Az, hogy a " a jogsi megvan" pusztán annyit jelent, hogy papírforma szerint volán mögé ülhet.
A jogsi megléte szükséges, de nem elégséges feltétel ahhoz, hogy a forgalomban is részt vegyen. A papír megszerzése a sofőröknek csak kis részarányánal jelenti azt, hogy képesek is biztonságosan vezetni, mások életének veszélyeztetése nélkül.
Helyes az, ha jogsi birtokában is oktatóval gyakorol, még ha az sok pénzbe is kerül.
Nem értem, mi van mostanában ezzel a vezetési kérdéssel.
Anno mikor levizsgáztunk, és kézhezkaptuk a jogosítványt, a lehető leghamarabb autóba ültünk és vezettünk.
Mentünk a családi autóval, a rokonéval a haveréval, amelyiket lehetett.
Mert szerencsére megengedték, hiszen kezünkben volt az érvényes jogosítvány.
Azért írok többesszámban mert nem csak magamra értem, hanem valamennyi ismerősöm barátom ugyan így élte meg a "friss jogosítványos" állapotot.
Most meg állandóan azt olvasom, hogyan álljak át dizelről benzinesre, aztán fronthajtásról farosra, arról nem is beszélve, hogy ezerhármassal swittel tanultam, és Apának ezernégyes hondája van, jaj mi lesz most?
Tényleg ennyire korcsosul a világ? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!