Két hete megvan a B kategóriás jogosítványom, most hogyan gyakoroljak?
Figyelt kérdés
Két hete meglett a jogsim, amihez tegyük hozzá a szerencse is nagyban hozzájárult. Szeretnék gyakorolni, de apukám nem szívesen engedi, hogy vezessem forgalomban a kocsiját. Használt autóhoz jelenleg még nincs elég pénzem. Mit javasoltok, hogy tudnék gyakorolni, plusz órákra nem szívesen költök az oktatómnál, örülök, hogy megszabadultam tőle.. Más is volt hasonló szituban? Valami javaslat?
27/F
2020. júl. 13. 18:04
1/27 anonim válasza:
Hát így csak apukád maradt. Győzködd, kérdezd meg, hogy ha nem adja oda a kocsit akkor minek a jogsi?
2/27 anonim válasza:
Ja én 10 éve ezen gondolkozok.Lassan meg már vezetni is elfelejtettem.
4/27 anonim válasza:
#2-es nem felejtesz vezetni, ha előtte nagyon jól tanultál vezetni. Annyi lesz a hátrány, hogy kicsit bizonytalan leszel vezetés közben, de magabiztosabb leszel, ha újra kezdesz vezetni. Az egyik ismerősöm így járt (8 éve nem vezetett, most profin, magabiztosan vezet 500 km vezetés után. 3 hónapja kezdett újra vezetni.).
5/27 anonim válasza:
De ha ennek ellenére bizonytalan vagy, vehetsz ki külön órát valamelyik autósiskolában.
6/27 anonim válasza:
Erre nincs nagyon megoldás szerintem. Ha nincs pénzed autóra és a környezetedben senki nem adja kölcsön, hogy gyakorolj, akkor csak az elméleti tudás gyakorlása (kresz szabályok) marad. De én a helyedben pár barátomat is megkérdezném, hátha.
7/27 anonim válasza:
27 évesen illene venni egy saját autót, ha szükséged van rá, és nem apukádtól elkérni.
8/27 anonim válasza:
#7-es, sajnos nem mindenki teheti meg, hogy 27 évesen legyen önálló autója. Ezért meg fölösleges hitelt felvenni, hogy nagyobb legyen az adósság. Amúgy örülj neki, hogy van önálló autód meg anyagilag független vagy.
9/27 anonim válasza:
8.-nak.
Gyakorlásra elég egy papíros félroncs is.
10/27 A kérdező kommentje:
7-es: most vegeztem az egyetemen, remelem 1 ev múlva mar opcio lesz.
2020. júl. 13. 18:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!