Miért nem lehet közutakon valódi F1 kocsit vezetni?
Figyelt kérdés
Ha jöl hallottam tilos. De miért???
Vannak milliomos emberek, akiknek lenne erre pénze, szóval miért tiltja ezt a szabály?
Vannak kocsik, amik szinte valódi F1 kocsi szintjét hozza, mint az Aston Martin Valkyrie. Az meg miért mehet az utakon??? Tudom kb 4 millió euró kocsi, de láttam olyan embert, akinek olyanja van.
Másik része a kérdésemnek mennyibe kerül egy valódi F1 kocsi???
Csak ilyen elméleti alapú a kérdésem, mert kíváncsi vagyok, és olyan válaszokat várok, akik értenek hozzá. Köszönöm.
ma 18:58
1/3 anonim 

válasza:

Eleve nem közútra készültek, a váltó, hajtáslánc meg semmi se igazából. Nulla felfüggesztés, egy bukkanón fennakadna. Valamint a gyalogosbiztonságuk is nulla.
2/3 anonim 

válasza:

Ha átmegy a műszaki vizsgán, akkor minden további nélkül.
3/3 anonim 

válasza:

Egy formaautón pl van fényszóró, index, féklámpa, tolatólámpa, kürt, stb? Nem felel meg a KRESZ előírásainak, mert nem közútra készülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!