Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem lehet közutakon...

Miért nem lehet közutakon valódi F1 kocsit vezetni?

Figyelt kérdés

Ha jöl hallottam tilos. De miért???

Vannak milliomos emberek, akiknek lenne erre pénze, szóval miért tiltja ezt a szabály?

Vannak kocsik, amik szinte valódi F1 kocsi szintjét hozza, mint az Aston Martin Valkyrie. Az meg miért mehet az utakon??? Tudom kb 4 millió euró kocsi, de láttam olyan embert, akinek olyanja van.

Másik része a kérdésemnek mennyibe kerül egy valódi F1 kocsi???

Csak ilyen elméleti alapú a kérdésem, mert kíváncsi vagyok, és olyan válaszokat várok, akik értenek hozzá. Köszönöm.

ma 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem közútra készültek, a váltó, hajtáslánc meg semmi se igazából. Nulla felfüggesztés, egy bukkanón fennakadna. Valamint a gyalogosbiztonságuk is nulla.
ma 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha átmegy a műszaki vizsgán, akkor minden további nélkül.
ma 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy formaautón pl van fényszóró, index, féklámpa, tolatólámpa, kürt, stb? Nem felel meg a KRESZ előírásainak, mert nem közútra készülnek.
ma 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!